تخمه کدو جزء آن دسته ازآجیل هاست که شما در منزل هم میتوانید آن را تهیه کنید. اما ما در گرین تهران برای شما بهترین نوع تخمه کدو را بو داده ایم و شور کردیم تا شما زحمت نکشید و فقط از طعم تخمه کدو شور لذت ببرید. هم در مهمانی ها و هم بصورت روزانه میتوانید از این دانه خوشمزه استفاده کنید.
این دانه منبع غنی پروتئین، فیبر و مواد آلی است. وجود زینک در این دانه باعث میشود سیستم ایمنی شما تقویت شده و کمتر مریض شوید. همچنین اسیدهای چرب اشباع نشده نظیر امگا 3 باعث میشود پوست شما همواره مرطوب باشد و آسیب نبیند.
تخمه کدو جزء معدود دانههای قلیایی است. این دانه برای رژیمهای غذایی امروزی که بشدت اسیدی است حتما توصیه میشود. تحقیقات نشان داده وعدههای غذایی قلیایی باعث سلامت قلب و استخوان بندی قویتر میگردد.
طی یک مطالعه که در سال 2010 در مجله دیابت منتشر شد پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که مصرف تخمه کدو باعث بهبود سطح انسولین در سطح جامعه مورد آزمایش شد.(منبع)
انرژی | 446 کیلوکالری |
چربی | 19 گرم |
چربی اشباع | 3.7 گرم |
پربی اشباع نشده | 9 گرم |
کلسترول | 0 |
سدیم | 18 میلی گرم |
پتاسیم | 929 میلی گرم |
کربوهیدرات | 54 گرم |
پروتئین | 19 گرم |
ویتامین ث | 0.3 میلی گرم |
کلسیم | 55 میلی گرم |
منیزیم | 262 میلی گرم |